My name: Photo Photo
My Fotopage: http://azuwanibrahim.fotopages.com/
About me:
From: Malaysia
Camera:
Nikon
Other: D80
Nikon
Friends:
mohamud fouzi ahmad
Latest entry:SINGGAH SEBENTAR......
Hang apa habaq? Aku teringin nak jumpak hang, sungguh..... View this Fotopage entry
telepon aku.....
ahmad fauzi
Latest entry:JITRA - MELAKA - JAYBEE - n balek JITRA...
SALAM SEMUA... AMBOIII DAH LAMA XUPDATE KAT SINI.... Bersama abah along pekena mee kari di Bidor... View this Fotopage entry
selepas...
fotokahwin fotografi perkahwinan
Latest entry:Facebook Fotokahwin.com
www.facebook.com/fotokahwin jurufoto perkahwinan terengganu View this Fotopage entry
azzaharry othman
Latest entry:FACEBOOK azzaharry othman
Salam semua... saya tidak aktif di Fotopages ini...sila add FACEBOOK saya www.facebook.com/azzaharry Info Harian dan Gambar2 terbaru ada di sana. Call/SMS 0125781001 (Penang), 0173695001 (Kuala Lumpur) View this Fotopage entry
msaufi fathil
Latest entry:logo puteri
View this Fotopage entry
sclandz Beautiful Life
Latest entry:Now Move
http://azlanazizan.wordpress.com/(|http://azlanazizan.wordpress.com/|) sclandz @ Azlan Azizan Perlis, MALAYSIA sclandz@yahoo.com YM : sclandz 012- 573 0013 http://www.friendster.com/sclandz(|ABOUT ME|) View this Fotopage entry
iz photography
sila layari .................www.izphotography.com View this Fotopage entry
scharewl concept
Latest entry:Rumah Baru
Kepada yang bertanya bilakah update-update terbaru aku, boleh http://www.scharewlconcept.com(kesini). Lebih berwarna-warni :P. View this Fotopage entry
ayarx oren
Latest entry:berpindah
sila ker http://ayarx.com/blog View this Fotopage entry
Hasnizam Photography
Latest entry:Salam Maal Hijrah 1430 / Selamat Tahun Baru 2009
Salam Ma'al Hijrah 1430 Daripada saya kepada semua umat Islam seluruh dunia, marilah kita berdoa bersama-sama untuk kesejahteraan semua umat Islam. Amin. Hasnizam Hashim 31 December 2008 View this Fotopage entry
Zainudin AB
Latest entry:May 2008 reception ceremony
View this Fotopage entry
Hafizudin Mohd Safar personal fotopages
Latest entry:Mima & Ehsan | Jejawi, Perlis
Mohd Ihsan Afees Radzi & NurHamima Iswati Datuk Ishak ... sory folks. bz with something. just uploading this 1 piece of pix to let everyone knows that they are nither single not available hehe! Both were my junior at Derma Sekendery Skool. All the very besh wishes from me, old friends. harummanis@gmail.com 012-5389031 View this Fotopage entry
Ayu & Edment
udeyismail Wedding Photojournalist
Latest entry:Ini Adalah Entry yang Terakhir
photograph by : Saiful nang Untuk Semua ini adalah entry yang terakhir kat fotopages nie.. sampai sini sahaja aku tulis blog nie.. terasa berat jugak nak tinggalkan blog nie.. bler nak tinggal jek teringat waktu-waktu yang lepas daripada korang x kenal.. korang kenal.. dari pada bukan kawan,jadi kawankan. Bagi sesapa yang lama tak masuk ke sini.. jangan terkejut dan bertanya apsal x update-update gambar.. Kalau x de gambar baru tu jangan lupa masuk kat sini http://blog.udeyismail.com . Sebelum nie me... View this Fotopage entry
candidsyndicate photography
Latest entry:::: OUR CLIENT ::: NURUL & BADRUL ::: RECEPTION :::
hunting line ::: 012 349 2254 email ::: candidsyndicate@yahoo.com facebook ::: nash_candidsyndicate@yahoo.com facebook ::: lady_ophelia19@yahoo.com Hunting Line 012 349 2254 "terima kasih YA ALLAH kerana memberikan rezeki-rezeki ini kepada kami... semogamu YA ALLAH, permudahkanlah segala pekerjaan kami, berkatilah segala usaha kami dan lindungilah mereka-mereka ini yang telah meletakkan kepercayaan mereka ini terhadap kami. YA ALLAH...sesungguhnya YA ALLAH hanya kepadaMU kami mem... View this Fotopage entry
sabar ye mommy daddy tak lama je lagie...
Ahmad Nazir Shoberi
Latest entry:majlis akad nikah Cif Inspektor sufian & Cif Inspektor Asrin
View this Fotopage entry
Saiful Nang My Private Photoblog
Latest entry:ENTRY TERAKHIR
http://blog.saifulnang.net() Dah lama merancang tapi hari ni nak kena kuatkan juga semangat untuk say good-bye juga kepada fotopage. Dah 3 tahun lebih jatuh bangun kerjaya dan kehidupan saya diceritakan didalam fotopage ini. Tapi sekarang, masanya untuk berpindah. Kepada semua follower fotopage, please please please jangan lari. Sila lawati the new page. Mudah untuk anda dan mudah untuk saya. Dan lebih control untuk macam2 perkara. Terima kasih atas support semua. Dengan ini, saya ishtiharkan...inilah... View this Fotopage entry
ali dahlan
Latest entry:i have another blog...
PLEASE!!!!! http://blog.alidahlan.net(http://blog.alidahlan.net) untuk makluman kalau la sesapa ada menjenguk FP nih.. Bekas Clients, Future Clients, kawan-kawan lama, yg baru menjenguk dan yg tak jemu comment kat aku.. aku tak kisah walaupun sorang dua jer... bleh la mula berkunjung ker Wordpress Blog aku yg baru... testing maa!! kalau best... aku tinggalkan laa Fotopages tercinta nih.... Yukkk kesana... View this Fotopage entry
ED Photography
Latest entry:PENGUMUMAN!!!!!!
Oleh kerana terjadinya penafian hak, liabiliti serta buruk sangka oleh suatu pihak saya terpaksa berpindah dari fotopages ini ke website saya sendiri.... kepada pengunjung sila layari:- http://www.mzaidi.com/( http://www.mzaidi.com) :::.ED PHOTOGRAPHY.:: 019-5112662 edphotographykedah@gmail.com ym: edphotography_kedah http://www.dapatcek.com/() Sekarang Para Pelanggan ED Photography dapat menggunakan perkhidmatan paypal untuk membuat sebarang pembayaran atas perkhidmata... View this Fotopage entry
farasaila ghazali
Latest entry:Cik Seyla dah jadi bini org!!!
View this Fotopage entry
maharaja kukubesi
Latest entry:CONCEPTUAL ART PHOTOGRAPHY WORKSHOP
RM450 bekas pelajar kukubesi RM500 pendaftaran sebelum 24 dis 09 RM600 pendaftaran selepas 25 dis 09 TERBUKA KEPADA 10 ORANG PESERTA SAHAJA - sila bawa kamera sendiri - lens 50mm dan wide amatlah di galakkan - makan minum di sediakan - tshirt sebagai cenderahati juga di sediakan - 2 orang model ATURCARA 9 pagi tiba di sungai congkak 10 pagi pengenalan dan penerangan/ persiapan model 11 pagi sessi pertama 1.00 tghari rehat dan makan 2.00 ptg sessi kedua 4.00 tamat 5.00 b... View this Fotopage entry
asmady ahmad
Latest entry:Al-Fatihah ...
minggu lepas pada 6hb nov, Pak Mat Kepiah Tinggi (PMKT) telah pulang ke Rahmatullah. sy menerima berita pada mlm tersebut dari menantu arwah. sy mula mengenali arwah pada bulan jun thn lepas semasa mengambil gambar kenduri anak beliau. selalunya pengantin2 yg sy shoot yg akan terus menjadi kawan tp itu lah kali pertama bapa pengantin yg kekal berkawan dgn sy. mmg byk yg sy pelajari dari arwah. bukan sj ttg kamera tp juga ttg kehidupan. semoga Allah mencucuri rahmat ke atas roh beliau. antara gambar te... View this Fotopage entry
Nurneekman Sulaiman
Latest entry:Congratulation to Bro Asmady....
Tahniah kerana hajat nak bukak studio telahpun berjaya..... LOL Semoga semakin maju dan terus maju..... ;-) ;-) ;-) View this Fotopage entry
Isteri ku yang tersayang....
Muhammad Najib Abdul Mukthi
Latest entry:Not anymore here ... I guess .. But ..
I've been blogging! ... you could see more at http://jeebsion.com View this Fotopage entry
Retired Photographer
Latest entry:rodzihad.com - rodzihad PHOTOGRAPHY
SAYA TELAH BERPINDAH KE http://www.rodzihad.com [b] View this Fotopage entry
Nobody ToYou
Latest entry:Anak Yati~Reefa Ariana
View this Fotopage entry
Hairul Nizam zahari
Latest entry:Happiness
View this Fotopage entry
Mohamad Zaki
Latest entry:mozakim.FOTOPAGES.com IS HISTORY
Salam para pengunjung sekalian.... Dengan ini secara rasminya saya ingin memaklumkan bahawa selepas daripada mesej ini, tiada lagi update untuk mozakim.fotopages.com. Maka bermula dari saat ini mozakim.fotopages.com hanya akan jadi muzium archive sebagai respon protes kepada zionis yang kejam saban hari membunuh rakyat Palestin yang tidak berdosa. Gambar-gambar terkini dari saya boleh dilayari di blog www.mozakim.com ataupun di galeri gambar saya di www.flickr.com/photos/mozakim/ Terima kasih diuc... View this Fotopage entry
apex kayu
Latest entry:eja n shah
shoot utk Arie Gaban.. View this Fotopage entry
explore
fotoradikal perkahwinan
Latest entry:s e r i d e w i m a l a m
oleh : kukubesi View this Fotopage entry
shah shahizal
Latest entry:pindah2
secara rasminya aku telah berpindah ke http://www.mohdshahizal.com View this Fotopage entry
jangguttouch wedding
atas alasan kekejaman...kami akan berpindah !!!! sila berkunjung ke www.jangguttouch.com View this Fotopage entry
ewahh...dah mula berangan
azhar osman
Latest entry:Merdeka....
© 1957 Information Department of Malaysia The most significant moment in Malaysian history: The Declaration of Independence. ..31st August 1957. View this Fotopage entry
Bricks Photography
View this Fotopage latest entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016